Køkken og logistik

I køkkenet tager vi udgangspunkt i autentisk produktion.

Denne linje kombinerer produktionen i køkkenet med en bred vifte af logistikog planlægningsopgaver. På linjen arbejder borgerne ikke kun med tilberedning af måltider og madlavning, men også med hele logistikdelen.

Det inkluderer opgaver som bestilling af råvarer, håndtering og organisering af lager, samt plukning af varer efter pakkelister. Som er kompetencer der kan overføres til et utal af forskellige brancher.

Borgerne vil få konkret erfaring med mad ud af huset, lagerarbejde og optælling samt status og rapportering af lagerbeholdning samt forskellige logistik opgaver. 

De kompetencer, borgerne opnår på denne linje, åbner muligheder for job indenfor en bred vifte af brancher som lagerarbejde, detailhandel, logistik, event, samt kørselsarbejde manuelt arbejde og transport.

Denne linje er ideel for borgerne, der ikke nødvendigvis har interesse for praktisk køkkenarbejde men har brug for at få deres arbejdsevne kortlagt og vi sammen kan finde en branche der passer godt til den enkelte borgers behov og kompetencer.

Hvis det lyder som noget for dig, så er Jobmodulet-Spiren din vej frem.

Kontakt din socialrådgiver